Au Chaudron des Légendes

 

Authentieke sfeer in een moderne tint. De taverne laat zich even goed  opmerken door zijn goede keuken als zijn conviviale atmosfeer. U kunt zich laten verwennen met typische streekgerechten of enkele kleinere hapjes of gewoon  genieten van een karaktervol bier dat ter plaatse gebrouwen werd.

De taverne ligt vlak naast de brouwzaal en u kunt er niet alleen de verschillende bieren ontdekken en proeven, maar ook aankopen mocht u dat willen. Vergeet zeker geen kijkje te nemen in onze boetiek waar we streekproducten van lokale ambachtslui aanbieden.

Als het zonnetje schijnt, kunt u plaatsnemen op het terras vooraan of achteraan de taverne. Op de eerste verdieping zijn er twee zalen beschikbaar die u kunt reserveren voor zakendiners of andere evenementen. (wifi beschikbaar)

De taverne is open op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 10u. De keuken is open vanaf 12u tot 21u30. Groepen zijn ook welkom op weekdagen, na reservatie, voor een bezoek aan de brouwerij, een speciaal ontbijt, koffie met taart, lunch of avondmaal. Indien u dit wenst, kunt u een gratis offerte aanvragen.

 

   

Het kloppend hart van de

Quintine-taverne

   

De brouwzaal

   

Ons terras en de ruime

speeltuin

        

   

De receptie- en seminariezaal

Projector, scherm en

microfoon staan ter beschikking

 

Zin om ons een bezoekje te brengen ?

Reserveren kan via mail, fax of telefoon.
 

Reserveer nu !

Toegangsplan